VACATURE

De Stichting ter behoud Krabbendammer erfgoed en de Gereformeerde Kerk Krabbendam zoekt voor haar kerk en sociale ontmoetingsruimte/dorpshuis in Krabbendam een koster/beheerder. Dit betreft een combinatiefunctie. Aan de ene kant bent u verantwoordelijk als koster voor het kerkgebouw en de diensten die daar gehouden worden. Krabbendam heeft een kleine kerkelijke gemeenschap van ongeveer 50-75 leden. De kosterswoning is beschikbaar voor de koster. Kijk voor meer informatie m.b.t. de kerkgemeenschap op: http://www.gereformeerdekerkkrabbendam.nl/

De sociale ontmoetingsruimte, ’t Trefpunt, is onderdeel van het oude schuurkerkje in Krabbendam. Er zijn verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor uiteenlopende doeleinden. Er wordt o.a. geklaverjast, geoefend met het gemengde koor, yoga gegeven en toneel gespeeld. De ruimtes zijn ook te huur voor feesten, workshops, proeverijen, vergaderingen en er worden regelmatig lezingen gegeven.

Het kerkje is een officiële trouwlocatie en biedt de mogelijkheid om de burgerlijke huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden. De kerk biedt plaats aan 100 personen. ’t Trefpunt biedt in de grootste ruimte plaats aan maximaal 90 personen. Inclusief de ruime buitenruimte biedt dit voldoende mogelijkheden om allerlei activiteiten te organiseren.

Voor meer informatie kijk op: http://www.krabbendammererfgoed.nl/

Functie:

As beheerder bent u verantwoordelijk voor:

  • Gastvrouw/heer voor gebruikers en bezoekers
  • Organiseren van activiteiten binnen het concept van ’t Trefpunt
  • Binnenhalen activiteiten (bijvoorbeeld feesten of verhuur vergaderlocatie)
  • Houden van toezicht en het begeleiden en onderhouden van contacten
  • Verrichten van horecataken, inclusief inkoop
  • Inrichten van vergaderruimten
  • Verrichten van schoonmaakwerkzaamheden
  • Controle en onderhoud van materialen en installaties en het uitvoeren van kleine reparaties
  • Verrichten van /assisteren bij overige noodzakelijke werkzaamheden
  • Begeleiden van vrijwilligers

Wie zoeken wij:

Iemand die zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid neemt voor zowel de kerk als ‘t Trefpunt. Snapt dat je op de goede momenten overlegd met het bestuur en de kerkeraad maar ook zelf beslissingen kan nemen. Daarnaast dient de persoon eigen ideeën te hebben over het aanwerven of organiseren van nieuwe activiteiten en het inrichten daarvan. Horeca ervaring is onontbeerlijk.

Financiën:

De financiële vergoeding voor de beheerdersfunctie is gebaseerd op basis van de gerealiseerde omzet. Dit betekent dat er zelf omzet gerealiseerd moet worden om een salaris te kunnen krijgen. Veel omzet betekent automatisch een hoger salaris!! Voor de kostersfunctie is de betaling in natura (kosterswoning).

Reageren:

Geen CV bij de hand? Geen probleem, we zoeken geen CV schrijver maar een goede beheerder.

Als u denk dat u de juiste vrouw/man bent voor deze positie stuur dan een email aan: vacature@krabbendammererfgoed.nl

Geen CV bij de hand? Geen probleem, we zoeken geen CV schrijver maar een goede beheerder.