Koningsdag

27 april 2023 | Vanaf 14.00 uur

Op donderdag 27 April 2023 gaan we er in Krabbendam weer een super gezellige Koningsdag van maken! Dit jaar starten we om 14:00 uur met het kinderprogramma en gaan we ouderwets koekhappen, blikgooien, ei wandelen en zijn er nog veel meer leuke spelletjes. Kom op tijd om je op te geven, aan het einde (rond 15:00 uur) wacht voor iedere deelnemer een leuke verrassing!

Lees meer…

Agenda ‘t Trefpunt

27 april 2023
Koningsdag 2023

De Schuurkerk van Krabbendam

In het Noordhollandse dorpje Krabbendam met slechts enkele tientallen huizen en nog geen 150 inwoners, ligt het rijksmonument “Krabbendammer erfgoed”, een uniek kerkgebouw ontstaan in 1841. Dit gebouw omvat, naast de zogenaamde schuurkerk, een kosterswoning en tevens een accommodatie voor activiteiten onder de naam ‘t Trefpunt. Het unieke kerkgebouw is te huur voor allerlei gelegenheden: van bruiloften en partijen tot vergaderingen en bijeenkomsten.

Hebben jullie trouwplannen en willen jullie je huwelijksfeest op een unieke locatie vieren?

Dan is onze schuurkerk wellicht perfect. In onze kerk passen 75 bruiloftsgasten, een intieme plek om de burgerlijke huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden.

Lees meer…

De zaal ‘t Trefpunt kan voor uiteenlopende doeleinden en door verschillende groepen en verenigingen worden gebruikt.

Er wordt geklaverjast, geoefend met het gemengde koor, yoga gegeven en toneel gespeeld. De damesclub heeft iedere week een inloopavond voor dames die creatief bezig willen zijn.

Lees meer…

Bij het Krabbendammer erfgoed kunt u zaalruimte huren.

’t Trefpunt beschikt over een bar, podium en via de openslaande deuren loop je naar een ruime tuin die is voorzien van een speeltoestel voor kinderen. Afhankelijk van de tafelopstelling passen er ongeveer 100 personen in de zaal.

Lees meer…