Zaalruimte ’t Trefpunt Bij het Krabbendammer erfgoed kunt u zaalruimte huren. De zaalruimte ’t Trefpunt beschikt over een bar, podium en via de openslaande deuren heeft u toegang naar een ruime tuin welke voorzien is van een speeltoestel voor kinderen. De zaal van 100m2 biedt capaciteit voor ongeveer 100 personen, afhankelijk van de tafelopstelling. Verder is er een beamer en een scherm aanwezig en kunt U gratis gebruik maken van het Wifi netwerk.

Zaalruimte De Voorkamer Naast de zaalruimte ’t Trefpunt beschikt het gebouw over een aparte ruimte van 25m2  geschikt voor 8 personen. Deze ruimte heet De Voorkamer en is prima geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen.

Catering Het Krabbendammer erfgoed zorgt voor de catering van uw vergadering, lunch, borrel, diner of andere gelegenheden. Zij maakt gebruik van ambachtelijk vervaardigde streekproducten, indien u andere wensen heeft, is dat uiteraard bespreekbaar.

Prijsindicatie De huur van de zaal is sterk afhankelijk van de invulling die de huurder aan het dagdeel wil geven. Om toch een indruk te krijgen van de kosten is hieronder een indicatief overzicht van de zaalhuur en consumpties gegeven. In overleg met de beheerder kan een prijs worden vastgesteld inclusief zaalhuur, consumpties, zaalaankleding (bloemen), catering, speeltoestellen in de tuin en dergelijke.

Contact Voor meer informatie en beschikbaarheid zaalruimte kunt u contact opnemen met het Krabbendammer erfgoed:
telefoon: 0226-392487 of via de e-mail: beheerder@krabbendammererfgoed.nl

Zaalhuur plus bedieningPrijzen vanaf
1 dagdeel tot 60 personen€ 160
1 dagdeel tot 90 personen€ 190
2 dagdelen tot 60 personen€ 210
2 dagdelen tot 90 personen€ 240
Avond tot 60 personen€ 210
Avond tot 90 personen€ 240
Kleine zaal tot 8 personen€ 125
Kerkgebouw ten behoeve van huwelijk€ 250

* De zaalhuur is exclusief consumpties
* Prijs consumpties: vanaf  €1,50

Voorkamer
Voorkamer
't Trefpunt
‘t Trefpunt
_MG_6289
‘t Trefpunt