Damesclub

Sinds een aantal jaren houden wij op donderdag een inloopavond voor dames om gezellig te breien, haken, knutselen, tekenen, verven, bloemschikken, sieraden maken, enz. in het Trefpunt te Krabbendam. Maar bovenal zijn we er om elkaar te inspireren en gezellig in een ongedwongen sfeer bij te kletsen en te ontspannen! Ons seizoen start in September en we ronden het eind April af. Tijdens schoolvakanties is er geen Damesclub. Vanaf 19.30 uur bent u welkom en rond 22.00 uur sluiten wij de avond af.

De doelstelling is om creatief bezig te zijn onder het genot van een kopje koffie/thee. U kunt uw eigen werkje meenemen, tevens zijn er  materialen te koop zodat er altijd iets te doen valt. Een paar keer per jaar organiseren wij een themaworkshop, kosten daarvoor worden van te voren gemeld. De kosten voor de inloopavond: 3,50 euro per keer. Hiervoor krijgt u 2 x koffie of thee met wat lekkers, daarna kunt u nog gezellig een glaasje voor eigen rekening nemen.

Marianne heeft een hoop leuke inspirerende boeken, tips en spullen die je bij ons kunt aanschaffen, voor het geval je niet weet wat te doen, geen punt.

Wilt u graag eens aanschuiven? U bent van harte welkom!

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Wilma Gispen, tel: 0226-392487  of
Marianne Mors, tel: 0226-395100.