Zaalruimte ’t Trefpunt 

Bij het Krabbendammer erfgoed kunt u zaalruimte huren. De zaalruimte ’t Trefpunt beschikt over een bar, podium en via de openslaande deuren heeft u toegang naar een ruime tuin welke voorzien is van een speeltoestel voor kinderen. De zaal van 100m2 biedt capaciteit voor ongeveer 100 personen, afhankelijk van de tafelopstelling. Verder is er een beamer en een scherm aanwezig en kunt U gratis gebruik maken van het Wifi netwerk.

Zaalruimte De Voorkamer 

Naast de zaalruimte ’t Trefpunt beschikt het gebouw over een aparte ruimte van 25m2  geschikt voor 8 personen. Deze ruimte heet De Voorkamer en is prima geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen.

Catering 

Het Krabbendammer erfgoed zorgt voor de catering van uw vergadering, lunch, borrel, diner of andere gelegenheden. Zij maakt gebruik van ambachtelijk vervaardigde streekproducten, indien u andere wensen heeft, is dat uiteraard bespreekbaar. De Voorkamer of ‘t Trefpunt kan alleen gehuurd worden met gebruik van catering. Het is niet mogelijk om drankjes en eten zelf te verzorgen.

Prijsindicatie 

De huur van de zaal is sterk afhankelijk van de invulling die de huurder aan het dagdeel wil geven.

Contact 

Voor meer informatie en beschikbaarheid zaalruimte kunt u contact opnemen met het Krabbendammer erfgoed:
telefoon: 0226-392487 of via de e-mail: beheerder@krabbendammererfgoed.nl

Voorkamer
Voorkamer
de Schuurkerk
_MG_6289
‘t Trefpunt