Joost Botman op zoek naar de ware Johnny Cash
4 februari 15:00 uur.

In de jaren ’50 en ’60 realiseerde Johnny  Cash zijn eigen American Dream. Hij werkte zich op van katoenplukkers zoon tot een superster met een eigen Tv-show. Hij was een echte verhalenverteller, met zijn liedjes verkondigde hij een boodschap, maar  met de waarheid naam hij het niet altijd even nauw.

Joost Botman duikt in de geschiedenis van ‘the Man in Black’. Een geschiedenis die bol staat van de tegenstellingen: drugssmokkel en religie, vaderlandsliefde en drankmisbruik, een familieman met een fascinatie voor het gevangenisleven.

In Joosts nieuwe programma neemt hij het publiek mee (in een onvervalst West fries accent) in een aangrijpende en soms droogkomische vertelling over deze bijzondere zanger met het kenmerkende donkerbruine  stemgeluid.  Het leven van Cash trekt voorbij in twintig nummers.

Tussen de nummers door vertelt Joost over het bijzondere leven van Cash, een van de grootste iconen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

Joost Botman is gitarist en zanger. De nummers van Cash passen uitstekend bij zijn warme stem.  Joost trok vijf jaar lang door het land met een muziektheater programma over Simon and Garfunkel. Hij is een boeiende verteller met een geheel eigen, droogkomische voordracht.

In het programma What is Truth werkt Joost samen met gitarist Jos Kolenberg. Zondag 4 februari 15:00 uur.

Kaartjes onderaan deze pagina!

En natuurlijk even een lekker voorproefje…..

Joost Botman op zoek naar de ware Johnny Cash.

Dit evenement is volgeboekt.