Koningsdag 2023

Op donderdag 27 April 2023 gaan we er in Krabbendam weer een super gezellige Koningsdag van maken! Dit jaar starten we om 14:00 uur met het kinderprogramma en gaan we ouderwets koekhappen, blikgooien, ei wandelen en zijn er nog veel meer leuke spelletjes. Kom op tijd om je op te geven, aan het einde (rond 15:00 uur) wacht voor iedere deelnemer een leuke verrassing!

Ook dit jaar hebben we een mooie prijs voor de mooist verklede deelnemer. Terwijl de kinderen zich uitleven met de spelletjes en het springkussen, kunnen de volwassen zich tegoed doen aan een kopje koffie of thee en een heerlijke tompouce.

Krabbendam staat niet alleen bekend om de film ‘The Krabbendam Connection’, maar ook om zijn gezellige jeu de boules baan. Het ‘Krabbendammer Open’ start om 15:30 uur en is rond 17:00 uur afgelopen, iedereen vanaf 15 jaar mag meedoen. Ook spelen we deze dag het inmiddels legendarische spel ‘petje op petje’ af. Om 17:00 uur is er voor de kinderen een patatje met een frikandel of kroket en wordt de barbecue aangestoken. De kosten voor deze GEHEEL verzorgde BBQ zijn € 15,00 per persoon. U kunt de gehele middag bij het barteam van ‘t Trefpunt terecht voor een hapje en een drankje.

Opgeven kan vóór 22 April bij Henny Leyen tel: 06-28128313 of email: hennyleijen@ziggo.nl

We zien u graag op donderdag 27 April!

Mede mogelijk gemaakt door de Oranjevereniging van Krabbendam
Henny Leijen
Niels Kamp
Maureen Kruijer
Aart Jan Jonker