Zaalruimte ’t Trefpunt Bij het Krabbendammer erfgoed kunt u zaalruimte huren. De zaalruimte ’t Trefpunt beschikt over een bar, podium en via de openslaande deuren heeft u toegang naar een ruime tuin welke voorzien is van een speeltoestel voor kinderen. De zaal van 100m2 biedt capaciteit voor ongeveer 90 personen, afhankelijk van de tafelopstelling. Verder is er een beamer en een scherm aanwezig en kunt U gratis gebruik maken van het Wifi netwerk.

Zaalruimte De Voorkamer Naast de zaalruimte ’t Trefpunt beschikt het gebouw over een aparte ruimte van 25m2  geschikt voor 10 personen. Deze ruimte heet De Voorkamer en is prima geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen.

Catering Het Krabbendammer erfgoed zorgt voor de catering van uw vergadering, lunch, borrel, diner of andere gelegenheden. Zij maakt gebruik van ambachtelijk vervaardigde streekproducten, indien u andere wensen heeft, is dat uiteraard bespreekbaar.

Contact Voor meer informatie en beschikbaarheid zaalruimte kunt u contact opnemen met het Krabbendammer erfgoed; telefoon: 0226-392487 of via de e-mail: beheerder@krabbendammererfgoed.nl

 

Voorkamer
Voorkamer't Trefpunt
't Trefpunt
‘t Trefpunt