Muziek, voordrachten en streekproducten in vier monumentale kerkjes aan de Westfriese Omringdijk

De vier kerkjes van Eenigenburg, Krabbendam, Schellinkhout en Oudendijk blazen samen met het programma Westfriese Omringdijk het evenement Septembergeluiden weer nieuwe leven in. In het weekend van 5 en 6 september staan in deze monumentale kerkjes aan de Westfriese Omringdijk muziek, voordracht en streekproducten centraal. Van een lofzang op de dijk door Bert Wagendorp via een diner met streekproducten naar een concert van Cripple Creek Ferry. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via www.septembergeluiden.nl.

Programma

Septembergeluiden biedt u deze tweede editie een gevarieerd programma met een Westfries tintje. Zaterdag 5 september begint Septembergeluiden in Eenigenburg met een lofzang op de dijk door Bert Wagendorp, schrijver van o.a. de roman Ventoux en columnist voor de Volkrant. ’s Avonds kun je in Krabbendam genieten van een streekdiner met aansluitend een concert van Jeroen Zijlstra, die in zijn programma ‘Gebed zonder band’ ook een ode aan Noord-Holland en de Omringdijk brengt. Op zondag 6 september geeft de band Cripple Creek Ferry, een akoestisch trio bestaande uit de Westfriese Menno Bruin, Niels van der Gulik en Joost Botman, een voorproefje van hun nieuwe theaterprogramma dat het verhaal vertelt van Simon & Garfunkel. Septembergeluiden eindigt in Oudendijk met een Dijkdiner waarbij meesterverteller Willard Mans u meeneemt op reis langs het verleden van de Westfriese Omringdijk terwijl u geniet van zeven heerlijke gerechtjes.

Alle voorstellingen, lunch en diner zijn zowel in combinaties als los van elkaar te bestellen. Prijzen vanaf €10,00 p.p.

Meer informatie

Kaarten voor septembergeluiden zijn vanaf nu te koop via www.septembergeluiden.nl. Deze tweede editie van Septembergeluiden wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank West-Friesland.

Kaartverkoop Septembergeluiden van start!